Nättidningen om andlighet, upplysning och inspiration

Transformation Game

in Personlig utveckling/Spel by

Transformation game

Transformation game är ett spel utvecklat av Joy Drake och Kathy Tyler på Findhorn Foundation i Skottland. Spelet kom i början av 70-talet. Sedan 1978 med den första workshopen med spelet har det spelats av tusentals människor världen över.

Det finns fler versioner av spelet, men i det populäraste är man 4 spelare. Spelet går ut på personlig utveckling, andlig och mänsklig utveckling. Allt på en djupare nivå i själsligt och personligt. Vill man veta mer fakta om spelet kan man googla själv på Transformation Game.

Spelledare för Transformation game

När jag själv kom i kontakt med spelet var tidigt i våras (2018) och jag blev mer nyfiken på det så jag köpte ett spel. Efter att ha spelat detta flera gånger insåg jag att det måste finnas något mer. En mer djupare mening och djupare lärdom. Sagt och gjort. Jag tog kontakt med certifierade spelledaren Kia Enbarr. Kia förklarade för mig kort hur spelt bör spelas och hur man går till väga med olika moment. Jag kände direkt att vi missat massor. Så vi beställde en dag och tid för att spela Transformation Game med en certifierad spelledare.

Veckan innan midsommar kom paret Kia Enbarr och Magnus Pamp (Silvermåne) hem till oss för att leda spelet för oss. Vi var 3 spelare. Kia förklarade att spelet har ett fokus för varje spelomgång. Vilka mål man kan vilja uppnå eller andra frågeställningar med livet och andligheten i centrum, beroende på vad man vill veta eller se på närmare i mindre beståndsdelar.

En sagolik upplevelse med Transformation game

En upplevelse utan dess like. För jag fick nu se hur det verkligen ska gå till. Förr var det som ”Den försvunna diamanten”. Att vi haft spel-devor, änglar och andra varelser med positiv energi med oss är helt självklart. Lagen om attraktion har man med sig i allra högsta grad när man spelar spelet. Du får ett helt nytt ”mindset” och attraktionen blir en helt annan för att byta och bryta ett mönster eller vana på ett helt fantastiskt sätt.

För mig tog det 1 vecka att byta ett invant mönster för att komma vidare och lösa en blockering. För mina medspelare tog det 2-3 veckor. Helt magiskt!

Vill man prova detta kan jag varmt rekommendera detta spel om du provat allt annat som inte fungerat för dig. Här är du själv med i dig själv och med dig själv. En Spelledare som leder dig rätt med dina egna tankar och invanda mönster du har svårt att se och bryta.

För mig var det värt varenda krona. Spelet kan ta olika karaktär. Antingen spelar man tills spelet är slut helt. Eller så spelar man på tid, eller när första personen är i mål. Vi spelade på tid, det tog 5 timmar. Men man kan fortsätta spelet själv på ett fiffigt sätt ändå även fast man lagt ned själva spelet. Kan låta konstigt men det här är ett spel helt olikt andra spel som t ex Den försvunna diamanten.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Latest from Personlig utveckling

Möte med Stellarlogos

Möte med Kenneth och Katarina Jonsson, Stellarlogos. Första gången jag träffade paret
0 kr0.00
Go to Top